Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U službenom autu

Građani prijavili vozilo koje krivuda po cesti: Kada je policija zaustavila vozača, imali su što i otkriti, pokrenut je disciplinski postupak

Uhićen policajac kod Vinkovaca
Uhićen policajac kod Vinkovaca Foto: Getty Images
U subotu navečer vukovarsko-srijemski policajci zaustavili su policijskog službenika koji je pijan vozio službeni automobil. Protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.

Zbog vožnje službenog vozila u alkoholiziranom stanju, u subotu je iz službe udaljen službenik kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske te će protiv njega biti podnesen prekršajni nalog i zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka, izvijestila je u nedjelju PU.

Iz policije navode kako su, postupajući po dojavi građanina zaprimljenoj u subotu nešto prije 23 sata, o vozilu koje se kreće državnom cestom D-55 u smjeru Vinkovaca i pritom krivuda po cesti, policajci Postaje prometne policije Vinkovci u 23:16 sati u Ulici Ruđera Boškovića u Vinkovcima zaustavili vozilo.

Pročitajte i ovo Policija nesreća kod Varaždina Policajac na utrci motorom sletio s ceste i udario u ogradu i metalni stup: Prevezen u bolnicu

Utvrdili su kako se radi o službenom policijskom vozilu, kojim je pod utjecajem alkohola upravljao policijski službenik kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske za vrijeme službe.

Policijski službenik je isključen iz prometa i udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti, navode iz policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene