Policija (Foto/Arhiva: Marijan Susenj/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Marijan Susenj/PIXSELL)

Nedaleko od mjesta na kojem je prije tjedan dana poginula djevojčica na pješačkom prijelazu u zagrebačkom naselju Blato, i danas se dogodila prometna nesreća.


Oko 11:50 zagrebačka policija dobila je dojavu o prometnoj nesreći u Blatu. Vozač je osobnim vozilom naletio na ogradu. U ovom događaju nitko nije stradao, nastala je samo materijalna šteta, potvrdili su nam u PUZ-u.

Vezani članci Policajac, ilustracija Pijan i bez vozačke autom pokosio dvojicu biciklista pa pobjegao: Srušeni maloljetnik teže ozlijeđen Nesreća kod Bjelovara Tragedija kod Bjelovara: U slijetanju kamiona s ceste poginuo 56-godišnji vozač

Međutim, pokazuje to da ni ležeći policajci koji su postavljeni nakon kobne nesreće prije tjedan dana nisu dovoljni da bi vozači bili oprezniji i usporili vožnju na tom dijelu karlovačke ceste.

Podsjetimo, u prometnoj nesreći u prošli četvrtak navečer na Karlovačkoj cesti u Zagrebu poginula je djevojčica. Potreseni stanovnici Blata nisu skrivali ogorčenje i prstom upiru u prometne stručnjake koji su ranije maknuli ležeće policajce s te ceste.

Nakon nesreće u Blatu su postavljeni ležeći policajci. Međutim, prometni stručnjak Rajko Horvat rekao je tijekom javljanja uživo u Dnevnik Nove TV da oni neće biti dovoljno učinkoviti. Bio je u pravu.