Policija (Foto/Arhiva: Marijan Susenj/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Marijan Susenj/PIXSELL)

Nedaleko od mjesta na kojem je prije tjedan dana poginula djevojčica na pješačkom prijelazu u zagrebačkom naselju Blato, i danas se dogodila prometna nesreća.


Oko 11:50 zagrebačka policija dobila je dojavu o prometnoj nesreći u Blatu. Vozač je osobnim vozilom naletio na ogradu. U ovom događaju nitko nije stradao, nastala je samo materijalna šteta, potvrdili su nam u PUZ-u.

Vezani članci Postavljeni ležeći policajci u Blatu nakon tragične nesreće (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Vozač koji je usmrtio djevojčicu u Blatu pušten na slobodu, njegov odvjetnik otkrio: "U trenutku nesreće uopće nije imao alkohola u krvi" Zagreb: Očevid nakon tragedije na Karlovačkoj cesti (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) ''Prometni stručnjaci trebali bi zapaliti diplome. Da su vratili ležeće policajce, možda do ove tragedije ne bi došlo''

Međutim, pokazuje to da ni ležeći policajci koji su postavljeni nakon kobne nesreće prije tjedan dana nisu dovoljni da bi vozači bili oprezniji i usporili vožnju na tom dijelu karlovačke ceste.

Podsjetimo, u prometnoj nesreći u prošli četvrtak navečer na Karlovačkoj cesti u Zagrebu poginula je djevojčica. Potreseni stanovnici Blata nisu skrivali ogorčenje i prstom upiru u prometne stručnjake koji su ranije maknuli ležeće policajce s te ceste.

Nakon nesreće u Blatu su postavljeni ležeći policajci. Međutim, prometni stručnjak Rajko Horvat rekao je tijekom javljanja uživo u Dnevnik Nove TV da oni neće biti dovoljno učinkoviti. Bio je u pravu.