Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ležeći policajci nisu pomogli

U blizini mjesta na kojem je poginula djevojčica u Blatu opet prometna nesreća: Vozač se zaletio u ogradu

Policija (Foto/Arhiva: Marijan Susenj/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Marijan Susenj/PIXSELL)
Nedaleko od mjesta na kojem je prije tjedan dana poginula djevojčica na pješačkom prijelazu u zagrebačkom naselju Blato, i danas se dogodila prometna nesreća.

Oko 11:50 zagrebačka policija dobila je dojavu o prometnoj nesreći u Blatu. Vozač je osobnim vozilom naletio na ogradu. U ovom događaju nitko nije stradao, nastala je samo materijalna šteta, potvrdili su nam u PUZ-u.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Međutim, pokazuje to da ni ležeći policajci koji su postavljeni nakon kobne nesreće prije tjedan dana nisu dovoljni da bi vozači bili oprezniji i usporili vožnju na tom dijelu karlovačke ceste.

Podsjetimo, u prometnoj nesreći u prošli četvrtak navečer na Karlovačkoj cesti u Zagrebu poginula je djevojčica. Potreseni stanovnici Blata nisu skrivali ogorčenje i prstom upiru u prometne stručnjake koji su ranije maknuli ležeće policajce s te ceste.

Nakon nesreće u Blatu su postavljeni ležeći policajci. Međutim, prometni stručnjak Rajko Horvat rekao je tijekom javljanja uživo u Dnevnik Nove TV da oni neće biti dovoljno učinkoviti. Bio je u pravu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene