Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz)

Novčanom kaznom od 12.600 kuna i zaštitnom mjerom jednomjesečne zabrane upravljanja automobilom kažnjen je 39-godišnjak koji je u nedjelju oko 21 sat BMW-om projurio križanjem Slavonske avenije i Ulice Ljudevita Posavskog brzinom od 161 kilometar na sat.


Nadzorom vozila i vozača policajci su utvrdili kako je 39-godišnjak upravljao automobilom brzinom za 80 kilometara na sat višom od dopuštene te da pritom nije koristio sigurnosni pojas.

Vezani članci Provala, ilustracija (Foto: Pixell,Zeljko Lukunic) Bježao policiji i sakrio se u WC: Mladić osumnjičen za 22 provale vrijedne gotovo 300.000 kuna Pao diler u Zagrebu (Foto: PU zagrebačka) - 1 U Zagrebu pao diler, drogu u Orebić slao dostavom: U stanu pronađeno više od kilograma marihuane i vaga

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 39-godišnjaku je nepravomoćnom presudom Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu izrečena ukupna novčana kazna u iznosu od 12.600 kuna, kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom kategorije B u trajanju od jednog mjeseca. (Hina)