Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz) Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz

Novčanom kaznom od 12.600 kuna i zaštitnom mjerom jednomjesečne zabrane upravljanja automobilom kažnjen je 39-godišnjak koji je u nedjelju oko 21 sat BMW-om projurio križanjem Slavonske avenije i Ulice Ljudevita Posavskog brzinom od 161 kilometar na sat.


Nadzorom vozila i vozača policajci su utvrdili kako je 39-godišnjak upravljao automobilom brzinom za 80 kilometara na sat višom od dopuštene te da pritom nije koristio sigurnosni pojas.

Vezani članci Pogrešan smjer, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Gdje joj je pamet? Polukružno se okrenula na autocesti i nastavila voziti u suprotnom smjeru pa skrivila prometnu nesreću Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade Muškarca na kojeg je jutros pala željezna konstrukcija nekoliko centimetara dijelilo je od smrti: "Slomljena je kost desnog ramena"

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 39-godišnjaku je nepravomoćnom presudom Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu izrečena ukupna novčana kazna u iznosu od 12.600 kuna, kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom kategorije B u trajanju od jednog mjeseca. (Hina)