Groblje, ilustracija (Foto: Pixsell,Damir Spehar)
Groblje, ilustracija (Foto: Pixsell,Damir Spehar) Foto: Pixsell,Damir Spehar

Karlovački klesar osumnjičen je za prijevaru 71-godišnjakinje koju je više od dvije godine zavlačio da će joj renovirati grobnicu, ali to nije učinio niti joj je vratio predujam od 10 tisuća kuna.


Vlasnik obrta za obavljanje klesarskih usluga s karlovačkog područja sredinom svibnja 2017. s oštećenom ženom dogovorio je da će joj renovirati obiteljsku grobnicu te mu je ona platila 10 tisuća kuna predujma kao dio ukupne cijene dogovorene za taj posao, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija.

Vezani članci U vozilu pronađeni kokain i marihuana (Foto: PU zagrebačka) - 1 Pao zagrebački diler: U Golfu prepakiravao i skrivao drogu, policija pronašla kokain i marihuanu PU zagrebačka traži muškarca s fotografija (Foto: PU zagrebačka) - 4 Prepoznajete muškarca s fotografija? Policija ga traži zbog premlaćivanja mladića u Zagrebu

No iako je ugovoreni rok za izvođenje radova bio u listopadu 2017. godine, osumnjičeni ih nije obavio dok je isplaćeni novac odbio vratiti. Mušteriju je pritom uvjeravao da će to učiniti dovodeći je u zabludu lažno prikazujući i prikrivajući stvarne činjenice, kažu u policiji.

Osumnjičeni 41-godišnji klesar time je oštetio prevarenu ženu za iznos predujma te je protiv njega podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. (Hina)