Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U žestokoj tučnjavi dviju skupina mladića sinoć oko 18,30 sati na prepunoj splitskoj plaži Žnjanu, u kojoj su rabljene bejzbolske palice i noževi, teško je ozlijeđen 20-godišnjak, koji je nožem uboden u prsište i trbuh.


Mladić se u tešku stanju nalazi na Jedinici intenzivne njege splitske Kliničke bolnice i život mu je ugrožen i nakon noćašnje hitne operacije, rekla je glasnogovornica Kraljević-Gudelj.

Vezani članci Policijske lisice, ilustracija Mladić u Splitu čašom gađao policajca koji je s inspektorima obilazio ugostiteljski objekt Mario Jurič Splitskom "zlatnom kokom" idućih 40 godina upravljat će gradska tvrtka: "Cijene nekretnina u blizini sad abnormalno rastu"

Sedmoricu sudionika tučnjave policija je sprovela sinoć, a za
nekolicinom još traga. Za sada nije utvrđeno tko je pokušao nožem ubiti 20-godišnjeg Splićanina, a na temelju dosadašnje istrage policija je doznala kako je taj nož bačen u more i od jutros ga traže ronioci, napomenula je glasnogovornica PU-a.

Nožem je u tučnjavi ozlijeđen još jedan mladić, ali nakon liječničke pomoći pušten je kući te je i njega policija ispitala.

Glasnogovornica Marina Kraljević-Gudelj izvijestila je i da će sutra osumnjičenici biti sprovedeni istražnom sucu Županijskoga suda u Splitu, dodavši kako radi istrage ne može potanje govoriti o tom slučaju.