Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija privela je osobu koju povezuje s bacanjem molotovljeva koktela na Specijalnu bolnicu za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim teškoćama Goljak.


'Jednu osobu povezujemo s tim kaznenim djelom i ona je pod kriminalističkom istragom', kazala je policijska glasnogovornica Jelena Bikić, ne želeći iznositi nikakve pojedinosti dok ne završi istraga.

Vezani članci Slika nije dostupna Kina: Bivši zaposlenik u banci bacio bombu, 39 ranjenih Slika nije dostupna Adelaide: Molotovljevim koktelom na srpski par drugi put u tjedan dana

>> Zagreb: Bacio molotovljev koktel na dječju bolnicu

O privođenju osobe za koju se sumnja da je u utorak oko 4 sata bacila molotovljev koktel u jednu ordinaciju bolnice Goljak već je danas za posjeta toj bolnici izvijestio ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović. Kazao je da je od ravnatelja policije doznao da je osumnjičena osoba sinoć privedena.

Ministar je obećao da će se iz hitnih pričuva nabaviti uređaj EEG uništen u požaru u kojemu nitko nije ozlijeđen. Nakon napada molotovljevim koktelom na zidu bolnice otkriven je natpis 'Za uspešno lečenje'. (Hina)