Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravobraniteljica osudila napad

'Nerazumljiv podmukli čin uperen prema slabijima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak izrazila zabrinutost zbog napada na Specijalnu bolnicu za djecu s motoričkim smetnjama Goljak.

Nerazumljiv je i neobjašnjiv tako podmukli čin uperen prema najslabijima s namjerom da se ugrozi njihovo zdravlje i sigurnost. Uništavanjem vrijedne opreme zapriječeno je onima koji predanim radom vraćaju djeci s motoričkim smetnjama pokret i nadu, otklanjaju bol i trude se da mučne i dugotrajne postupke rehabilitacije učine manje bolnima, navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za sobom ostavio grafit Priveden mogući napadač na dječju bolnicu Goljak Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih Zagreb: Bacio molotovljev koktel na dječju bolnicu

>> Zagreb: Bacio molotovljev koktel na dječju bolnicu

Dajem podršku ravnateljici dr. Grubić Jakupčević koja je u svom bogatom profesionalnom životu slijedila i slijedi interes djece te je ustanovu Goljak učinila prepoznatljivom po izuzetnim rezultatima i odnosu prema djeci, poručila je u priopćenju pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene