Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas kod Splita

Policija objavila nove detalje: Pritvoreni nasilnici koji su prijetili muškarcu i oteli ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršena je kriminalistička istraga nad ocem i sinom koji su kod Splita oteli ženu.

Policajci iz Kaštela završili su istragu nad 53-godišnjakom i 23-godišnjakom. Oni su uhićeni nakon dojave da su u Kaštel Štafiliću ušli u kuću 29-godišnjaka i napali ga nožem.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) Otmica Somalski pirati oslobodili brod: Plaćena im vrtoglava otkupnina Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..."

Potom su nasilno iz kuće odveli 27-godišnjakinju, gurnuli je u automobil i pobjegli. Policija ih je uhvatila nedugo nakon toga u Kaštel Novom u VW Passatu.

Otac i sin sumnjiče se za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode i prijetnju. Pritvoreni su uz kaznenu prijavu.

Podsjetimo, neslužbeno se doznaje da su otac i sin oteli ženu koja s 23-godišnjakom ima dijete, no još se ne zna točan povod njihova čina.

Prilikom upada u kuću oni su uzeli i mobitele te laptop, koji su naknadno vraćeni vlasnicima.

Aktualno Stravična tragedija u Portugalu: Broj poginulih turista u prevrtanju autobusa popeo se na 29 Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Foto: STRINGER / AFP Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Foto: STRINGER / AFP Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Foto: Afp Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Foto: Afp Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Svijet Stravična tragedija u Portugalu: Broj poginulih turista u prevrtanju autobusa popeo se na 29 1/6 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene