Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Zaprešića

Policija objavila tko je ubio dva psa dok su bili u šetnji s vlasnicom: "Ispalio je hitce..."

Sebastijan
Sebastijan Kristina Kodrnja
Aktualno Galerija Sebastijan Sebastijan Foto: Kristina Kodrnja Sebastijan Sebastijan Foto: Kristina Kodrnja Tila Tila Foto: Kristina Kodrnja Sebastijan Sebastijan Foto: Kristina Kodrnja +3 Psi koji su stradali u šetnji s vlasnicom - 7 Galerija 1/8 >>
Policija je pronašla muškarca za kojeg sumnja da je 26. listopada u jutarnjim satima ubio dva psa kod Zaprešića dok je vlasnica s njima bila u šetnji kraj jezera.

PU zagrebačka izvijestila je kako se radi o 64-godišnjaku nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog ubijanja i mučenja životinja. 

Pročitajte i ovo Italija poplave kataklizma zbog poplava VIDEO Muškarac se utopio u dnevnom boravku, nije stigao pobjeći pred bujicom: "Ne izlazite, tko može neka ide na gornje katove!"

"31-godišnjakinja je 26. listopada oko 8.20 sati na području Zaprešića, Kolodvorska ulica, u blizini jezera šetala svoja dva psa koje je u jednom trenutku pustila s povodca, da bi nedugo zatim sumnja se, 64-godišnjak iz svog vatrenog oružja ispalio hitce u smjeru dva psa te ih usmrtio. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju policijski su službenici podnijeli posebno izvješće nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu", izvijestila je policija. 

Vlasnica pasa, Kristina Kodrnja, čiji su psi Tila i Sebastijan brutalno ubijeni u šetnji, ispričala je za naš portal kako su ispaljena tri pucnja te da su psi bili stotinjak metara od nje. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Neizmjerna tuga Užas u zagrebačkom vrtiću, odgojitelj preminuo usred igre s djecom: "Svima će nedostajati, bio je divan"

"To je bilo ciljano i namjerno. Pse je upucao profesionalac. Direktno ju je pogodio u srce. Njega je pogodio i nije ga odmah ubio. Drugi hitac ga je ubio", prepričala je potresena vlasnica pasa. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene