Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokosio je motocikl

Potresni prizori: Prijatelji i obitelj djevojke poginule u strašnoj nesreći zapalili svijeće i položili cvijeće kod studentskog doma u Zagrebu

Aktualno Galerija Studenti upalili svijeće u spomen poginuloj djevojci - 2 Studenti upalili svijeće u spomen poginuloj djevojci - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Studenti upalili svijeće u spomen poginuloj djevojci - 1 Galerija 1/2 >>
Kod studentskog doma u Zagrebu u subotu navečer okupili su se studenti i obitelj preminule 20-godišnjakinje.

Jako potresno i tužno - riječi su koje možda najbolje opisuju okupljanje prijatelja, studenata i obitelji 20-godišnje djevojke preminule u prometnoj nesreći kod studentskog doma u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Okupljeni su plakali, grlili se i bili jedni drugima međusobno podrška u tuzi i boli. Potresne prizore zabilježile su i kamere Dnevnika Nove TV.

Pozvali na okupljanje

Studenti iz Studentskog doma "Stjepan Radić", u blizini kojeg se tragedija i dogodila, pozvali su na okupljanje i paljenje svijeća na društvenim mrežama.

"Vjerujem da većina vas zna što se sinoć dogodilo. Imao sam na umu, ako je to ikako moguće, da se večeras nađemo u što većem broju da zapalimo svijeću kao znak podrške obitelji i spomen mlade djevojke, koja je nažalost noćas izgubila život. Okupljanje bi bilo oko 20:30h kod kipa Studentskog doma 'Stjepan Radić'", napisao je tijekom dana jedan student u Facebook grupi s 40-ak tisuća zagrebačkih studenata.

Studenti upalili svijeće u spomen poginuloj djevojci - 2 Studenti upalili svijeće u spomen poginuloj djevojci - 1 (Foto: DNEVNIK.hr)

"Sinoć je mogao biti bilo tko od nas. Budimo zahvalni što smo dočekali jutro živi i zdravi", napisao je jedan drugi mladić.

Pokosio je motociklist

Objavljeni su detalji prometne nesreće koja se dogodila nešto iza ponoći u Jarunskoj ulici u Zagrebu. 21-godišnjak je vozio motocikl bez vozačke dozvole, a s njime je na motociklu bio i 20-godišnjak. Niti jedan od njih nije imao zaštitnu kacigu.

Mladić je motociklom prešao u traku za vozila iz suprotnog smjera i pretjecao osobne automobile koji su se približavali obilježenom pješačkom prijelazu. Naletio je na 20-godišnjakinju na zebri. Nakon toga je motociklom izletio izvan kolnika, naletio na rubni kamen te u stup javne rasvjete.

Djevojka je na mjestu preminula, a 21-godišnjak je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u KBC-u Sestre milosrdnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene