Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatražen istražni zatvor

Prevarant posudio novac pa kamatario i prijetio smrću obitelji u Malom Lošinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječko Općinsko državno odvjetništvo ispitalo je 36-godišnjaka zbog lihvarskog ugovora koji je sklopio.

36-godišnjak je posudio novac žrtvi u Malom Lošinju. Nakon toga je, od sredine 2017. do početka 2019. godine, koristeći činjenicu slabije financijske situacije žrtve, učestalim zastrašivanjem i prijetnjama smrću njemu i članovima obitelji, na ime izvršenih posudbi novca tražio nerazmjerni povrat duga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata Ilustracija Osumnjičeni za prevaru Dvoje Finaca završilo iza rešetaka: Ukrali svoj auto i pokušali pobjeći

Iznose navodnog duga je tijekom inkriminiranog razdoblja povećavao unatoč činjenici što je žrtva, u strahu uslijed upućenih prijetnji i isplaćivala tražene novčane iznose. Na opisani način 36-godišnjak se nezakonito okoristio za novčani iznos od oko 800.000 kuna.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnesen je prijedlog za određivanjem istražnog zatvora protiv 36-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Aktualno Uznemirujuća snimka: Kamion se zabio u školski autobus i izazvao lančani sudar, više mrtvih i ozlijeđenih +0 Stravična nesreća u SAD-u (Screenshot: Reuters)1 Svijet Uznemirujuća snimka: Kamion se zabio u školski autobus i izazvao lančani sudar, više mrtvih i ozlijeđenih 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene