Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na istom mjestu

FOTO Presretač kod Rijeke opet postavio zasjedu u zavoju, vozači bijesni: "Klasika, glume šerife..."

Presretač kod Rijeke
Presretač kod Rijeke Foto: Čitatelj
Policijski presretač fotografiran je uz autocestu A7. Vozači su ga prepoznali po tome što, kažu, jedino policija smije ovako stati na cesti. Fotografija zaustavljenog presretača objavljena je na društvenim mrežama.

Fotografija presretača, bijelog Audija, uz autocestu A7 kod Hreljina podijeljena je na društvenim mrežama. S obzirom na mjesto na kojem je zaustavljen, vozači navode da ugrožava promet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZREČENA KAZNA Novi neslavni rekorder: Presretač uhvatio vozača kod Varaždina, napuhao 4,16 Slika nije dostupna ludnica na A3 Jurio 250 km/h po autocesti, blicao presretaču da ubrza pa se zabio u ogradu: S njim je u autu bilo i dijete

Način na koji su policajci u presretaču stali bio je tema komentara ispod objave na Facebooku. Vozači nisu skrivali nezadovoljstvo činjenicom da bi im za takvo zaustavljanje vozila bila naplaćena kazna.

"Klasika, glume šerife i ugrožavaju druge ljude u prometu", "Sigurnost i povjerenje - niti žmigavaca niti trokuta, opća opasnost - sve za kaznu i državni proračun. Svaka čast dečki, tako se voli Hrvatska", "Ovu sliku u novine i očekivati reakciju unutarnje kontrole... Ako uopće i postoji", "Kad ih prestignes, oni upale rotaciju", samo su neki od ljutitih komentara vozača.

Presretač kod Rijeke Presretač kod Rijeke (Foto: Čitatelj)

Poslali smo upit policiji

O ovom događaju poslali smo upit PU primorsko-goranskoj. Njihov odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo. No, treba spomenuti i da smo sličan članak imali i prije gotovo tri mjeseca.

 

Naime, na istom mjestu fotografiran je drugi presretač, crni Audi, 2. veljače.

Iz PU primorsko-goranske tada su poručili da je vozilo bilo zaustavljeno zato što policija provodi aktivnosti za koje je nadležna.

Presretač kod Rijeke Nepropisno parkiranje kod Rijeke - 2 (Foto: Čitatelj)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene