Zagrebačka policija traga za lopovom koji je u petak opljačkao trgovinu u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici te otuđio odjeću u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Galerija


Na fotografiji je muškarac za kojeg se, kažu u policiji, pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Jurili na autocesti: U samo četiri sata policija ulovila 50 vozača koji su vozili prebrzo Dio novca zaplijenjenog na Dimensions festivalu (Duško Marušić/PIXSELL) Istarskoj policiji netko je ukrao novac koji su zaplijenili na festivalu elektroničke glazbe

Nepoznati je muškarac starosti oko 30 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, crne kose, a bio je obučen u crni prsluk, a kasnije u crvenu jaknu, tamne traperice i crne tenisice. Na glavi je imao veće crno-crvene slušalice te je nosio dvije veće platnene vreće.

Ako imate korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr .