Zagrebačka policija traga za lopovom koji je u petak opljačkao trgovinu u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici te otuđio odjeću u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Galerija


Na fotografiji je muškarac za kojeg se, kažu u policiji, pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Vezani članci Lažne novčanice - 1 Policija upozorava: Pojavile su se lažne "filmske" novčanice, obratite pozornost na ove detalje Muškarac osuđen za krijumčarenje ljudima uhićen je nakon filmske potjere u lipnju Otkrivamo tko je zatvorenik koji je jutros pobjegao iz bolnice: Uhićen je lani nakon filmske potjere na Lučkom

Nepoznati je muškarac starosti oko 30 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, crne kose, a bio je obučen u crni prsluk, a kasnije u crvenu jaknu, tamne traperice i crne tenisice. Na glavi je imao veće crno-crvene slušalice te je nosio dvije veće platnene vreće.

Ako imate korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr .