Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preminuo samoubojica - ubojica nevjenčane supruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božo Zidar (26), koji je 14. ožujka u Solinu ubio nevjenčanu suprugu Dijanu Brzić (26) i onda sam sebi pucao u glavu, preminuo je jutros na Jedinici intenzivnog liječenja splitske Kliničke bolnice, izvijestila je policija.

Zidar je svoju nevjenčanu suprugu Dijanu Brzić, s kojom je imao jednoipolgodišnju kćer, hitcima iz pištolja ubio u kamenolomu na predjelu Svetom Kaji kod Solina, a zatim je pokušao i samoubojstvo ispalivši si metak u desnu sljepoočnicu.

Pročitajte i ovo Brdo Oblik moguće tužbe Revoltirani zbog plana proširenja kamenoloma: "Ne odustajemo i očekujemo jedino moguće rješenje" Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Tijela su pronašli mještani koji su o tome obavijestili policiju i
Hitnu pomoć koja je Zidara reanimirala i prevezla u splitsku bolnicu, a Dijani nije bilo pomoći te je utvrđena njezina smrt.

U Zidarovoj ruci bio je i pištolj kojim je počinio ubojstvo.

Policija je dan prije zaprimila prijavu Dijanine majke da je Zidar njoj i jednom mladiću prijetio smrću nakon čega je bio sproveden te pušten. 

Tada mu je oduzet i jedan pištolj. Ubojstvo i samoubojstvo je
počinio drugim pištoljem. Policija je nakon toga pokrenula unutarnju istragu kako bi se utvrdila odgovornost policijskih službenika.

Božo Zidar pravosuđu je bio poznat zbog provale u benzinsku postaju u Splitu zbog čega je proveo neko vrijeme u pritvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene