Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nesreća u istri

Preminuo pješak (81) na kojeg je automobilom naletio 98-godišnji vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko dana u Istri se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen pješak nakon što ga je automobilom udario 98-godišnji vozač. Ozlijeđeni muškarac je, nažalost, podlegao ozljedama.

Pješak koji je teško stradao u petak, 28. siječnja, preminuo je u pulskoj bolnici, javila je PU istarska.

Podsjetimo, na njega je automobilom, na pješačkom prijelazu u Labinu, naletio 98-godišnji vozač. "Vozač se pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom te je udario u 81-godišnjaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza", naveli su iz policije.

Policijska uprava istarska apelira na sve sudionike u cestovnom prometu da poštuju prometne propise i sigurnosna pravila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Maloljetnik uhićen FOTO Policijska potjera u centru grada: Ukrali automobil, bježali policiji i zabili se u stablo. Dvojica i dalje u bijegu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teško ozlijeđena Umjesto divljači upucao ženu: Hitno prevezena u pulsku bolnicu s teškim ozljedama

"Ove je godine tijekom siječnja na istarskim prometnicama stradalo ukupno devet pješaka. Dva pješaka su poginula, jedan je teže ozlijeđen, a šest pješaka ja zadobilo lakše ozlijede. Budući da je prošle godine tijekom siječnja u prometnim nesrećama samo jedan pješak lakše ozlijeđen, policijski službenici će u narednom razdoblju provoditi pojačane aktivnosti kako bi se smanjilo stradavanja pješaka u prometu", istaknuli su.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene