Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon gotovo dva tjedna

Preminuo i vozač Avea iz sudara kod čvora Vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog posljedica teške prometne nesreće koja se dogodila 29. srpnja kod čvora Vrata na autocesti Rijeka-Zagreb, danas je preminuo i 54-godišnji Zagrepčanin, čija je 51-godišnja supruga poginula na mjestu nesreće, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Zagrepčanin je umro u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, u koji je bio prevezen nakon nesreće.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List) Nesreća kod Dubrovnika Poginuo vozač koji je automobilom prešao na suprotnu kolničku traku i udario u teretno vozilo

>> Teška prometna nesreća na A6: Poginula žena, vozači i dijete ozlijeđeni

Ta se teška prometna nesreća dogodila kad je "audi Q7" udario u "chevrolet aveo" ispred sebe. Danas preminuli Zagrepčanin vozio je automobil "chevrolet aveo", a "audi Q7" je vozio 54-godišnjak iz Medulina, koji je u nesreći teško ozlijeđen, kao i njegova 12-godišnja kći. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene