Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autocesta Rijeka - Zagreb

Teška prometna nesreća na A6: Poginula žena, vozači i dijete ozlijeđeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći poginula je 51-godišnja žena iz Zagreba,a teško su ozlijeđeni vozači dvaju automobila i 12- godišnje dijete.

U sudaru dvaju automobila, koji se dogodio jutros na autocesti Rijeka-Zagreb kod Delnica, poginula je 51-godišnja žena iz Zagreba, a teško su ozlijeđeni vozači dvaju automobila te 12-godišnje dijete.

Pročitajte i ovo 750.000 prometnih prekršaja prošle godine Pokrovitelj Osiguraj.me 750.000 prometnih prekršaja prošle godine: Znate li kolike su kazne za najčešće? Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni

Očevidom je utvrđeno da je 54-godišnji vozač Audija Q7 pulskih oznaka iz Medulina udario u Chevrolet Aveo zagrebačkih oznaka koji se kretao istom prometnom trakom ispred njega. Chevroletom je upravljao 54-godišnjak iz Zagreba, a suputnica mu je bila 51-godišnjakinja koja je preminula na mjestu nesreće.

Promet je na dionici između Delnica i Vrata u smjeru Rijeke bio zatvoren do 10:35., izvijestila je policija.Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali D8 zatvorena je dionica između Novog Vinodolskog i Selca, a vozi se obilazno preko Bribira, izvijestio je u 11:30 Hrvatski autoklub.

Obilazno se vozi u koloni od čvora Delnice starom cestom kroz Gorski kotar, a zbog gužve je povremeno promet preusmjeren i na čvoru Ravna Gora.

Otežano se jednim trakom vozi zbog prometne nesreće na autocesti A1 na čvoru Otočac u smjeru Splita, a kolona je oko 5 km. Usporeno se vozi između čvorova Prgomet i Dugopolje (362.km) u smjeru Splita, zbog prometne nesreće.

Otežano se vozi Jadranskom magistralom (D8) u mjestu Podgradina kraj Opuzena, zbog požara.

Ukoliko se nalazite na putu, podijelite s našim čitateljima informacije, slike s cesta putem moj.report@novatv.hr

U petak se dogodila prometna nesreća kod Gornjih Lipovčana u kojoj je poginuo jedan biciklist. Biciklist se vozio lokalnom cestom u smjeru Palačana te je sletio u jarak dubok gotovo dva metra. Bicikl je pao na njega, a tijelo je pronašao jedan mještanin.

Istog je dana na području Osječko-baranjske županije zabilježeno deset prometnih nesreća , u jednoj je nesreći lakše ozlijeđena jedna osoba, dok je u drugoj, koja se dogodila u Beljevini smrtno stradala jedna osoba. Sudar se dogodio kada je vozač iz Osijeka osobnim vozilom prešao na suprotni kolnički trak te se sudario s vozilom kojim je upravljala 28-godišnjakinja iz Slavonskog Broda. Vozač je, zbog zadobivenih ozljeda, na mjestu preminuo.

>> Mladić (17) poginuo u prevrtanju automobila kod Vira

Na području Koprivničko-križevačke županije se u petak dogodila još jedna nesreća. U Sv. Ivanu Žabno osobni je automobil vozio neprilagođenom brzinom i naletjelo na dijete koje je pretrčavalo kolnik. Dijete je zadobilo teže tjelesne ozljede.

U Ličko-senjskoj županiji je, također, zabilježena jedna nesreća koja se dogodila kod Gračaca. U mjestu Medak je došlo do slijetanja osobnog automobila pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, a druga je teže ozlijeđena.

>> Prometna nesreća kod Gračaca, poginula jedna osoba

Na zadarskom je području tijekom vikenda evidentirano čak dvanaest prometnih nesreća u kojima je pet osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede, a u nesreći koja se dogodila u mjestu Vir, nakon slijetanja automobila, smrtno je stradao jedan 17-godišnjak.

U petak se kod mjesta Brsečine, na području Dubrovačko-neretvanske županije dogodio teški frontalni sudar u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a dvije teže ozlijeđene. Obje preminule osobe su bile državljani Australije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene