Preminula je Nevenka Mrkić, najljepša Gimnazijalka
Preminula je Nevenka Mrkić, najljepša Gimnazijalka Foto: Gimnazija Dinka Šimunovića u Sinju

Preminula je Nevenka Mrkić, "najljepša Gimnazijalka", objavljeno je na stranicama Gimnazije Dinka Šimunovića u Sinju.


Na službenoj internetskoj stranici Gimnazije Dinka Šimunovića u Sinju osvanula je vijest o smrti "najljepše Gimnazijalke" - Nevenke Mrkić.

Naime, akademski kipar Ante Župić izradio je kip koji sada krasi dvorište škole, a upravo mu je Nevenka bila inspiracija.

"U godini u kojoj škola slavi stotu obljetnicu svoga djelovanja, zadnje što smo očekivali je ova tužna vijest. Preminula je gospođa Nevenka Mrkić (rođena Labrović). Izražavamo duboku sućut čitavoj obitelji i svima koji su poznavali najljepšu Gimnazijalku", napisao je ravnatelj, Tomislav Bilić.

Preminula je Nevenka Mrkić, najljepša Gimnazijalka Preminula je Nevenka Mrkić, najljepša Gimnazijalka - 2 (Foto: Gimnazija Dinka Šimunovića u Sinju)

Također, oglasila se i nećakinja Nevenke Mrkić.

Izbio požar u obiteljskoj kući kod Dugog Sela, preminuo muškarac U požaru kuće kod Dugog Sela poginuo muškarac

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Davor Dragičević se vratio i u BiH i nastavlja borbu za istinu o smrti sina Davida: "Nikada neću odustati"

 

 

''Želim Vas obavijestiti da je 26. 10. 2021. godine, u 74.godini, u Beogradu, iznenada preminula najljepša Gimnazijalka grada Sinja, moja
tetka, Nevenka Neva Mrkić (rodjena Labrović). Kako njen kip krasi dvorište škole, a ona je na njega bila jako ponosna", napisala je Marija Knežević Madžgalj.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju