Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tuga u zagori

Preminula je "najljepša Gimnazijalka": "Zadnje što smo očekivali je ova tužna vijest"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preminula je Nevenka Mrkić, "najljepša Gimnazijalka", objavljeno je na stranicama Gimnazije Dinka Šimunovića u Sinju.

Na službenoj internetskoj stranici Gimnazije Dinka Šimunovića u Sinju osvanula je vijest o smrti "najljepše Gimnazijalke" - Nevenke Mrkić.

Naime, akademski kipar Ante Župić izradio je kip koji sada krasi dvorište škole, a upravo mu je Nevenka bila inspiracija.

"U godini u kojoj škola slavi stotu obljetnicu svoga djelovanja, zadnje što smo očekivali je ova tužna vijest. Preminula je gospođa Nevenka Mrkić (rođena Labrović). Izražavamo duboku sućut čitavoj obitelji i svima koji su poznavali najljepšu Gimnazijalku", napisao je ravnatelj, Tomislav Bilić.

Također, oglasila se i nećakinja Nevenke Mrkić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna slijedi očevid U požaru kuće kod Dugog Sela poginuo muškarac

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna austrija mu odbila azil Davor Dragičević se vratio i u BiH i nastavlja borbu za istinu o smrti sina Davida: "Nikada neću odustati"

 

 

''Želim Vas obavijestiti da je 26. 10. 2021. godine, u 74.godini, u Beogradu, iznenada preminula najljepša Gimnazijalka grada Sinja, moja
tetka, Nevenka Neva Mrkić (rodjena Labrović). Kako njen kip krasi dvorište škole, a ona je na njega bila jako ponosna", napisala je Marija Knežević Madžgalj.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene