Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)

U četvrtak 31. siječnja 39-godišnjak je, u dogovoru sa suprugom, došao po zajedničku djecu na područje Pešćenice. Tada je prišao 26-godišnjakinji te ju više puta tvrdim predmetom udario po glavi, a zatim ju ugurao u prtljažnik automobila. Pritvoren je.


Zagrebačka policija izvijestila je da je nakon dovršene istrage pritvorila 39-godišnjaka zbog sumnje da je pokušao ubiti 26-godišnju suprugu te počinio dva kaznena djela Povrede djetetovih prava na štetu djece.

Vezani članci Presica o napadu na naftna postrojenja (AFP) Pokazali materijalne dokaze: Saudijska Arabija tvrdi da ovo nedvojbeno dokazuje da je njihova naftna postrojenja napao - Iran Cjepivo u bolnici (Foto: Dnevnik.hr) Sedmero oboljelih od ospica u Zagrebu, nije poznat izvor zaraze: "To nikako nije dobro"

Sve je počelo u četvrtak 31. siječnja kada je 39-godišnjak u dogovoru sa suprugom došao po zajedničku djecu na područje Pešćenice. Tada je prišao 26-godišnjakinji te ju više puta tvrdim predmetom udario po glavi, a zatim ju ugurao u prtljažnik Škode Superb zagrebačkih registarskih oznaka.

Građani koji su sve vidjeli ženi su priskočili u pomoć, odgurnuli 39-godišnjaka od automobila što je ona iskoristila i otrčala u obližnju zgradu. Muškarac se potom s dvoje djece koja su bila u vozilu odvezao da bi ga policija istog dana oko ponoći pronašla na području PU osječko-baranjske.

Ženi je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb gdje su joj utvrđene teške ozljede.