Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)

U četvrtak 31. siječnja 39-godišnjak je, u dogovoru sa suprugom, došao po zajedničku djecu na područje Pešćenice. Tada je prišao 26-godišnjakinji te ju više puta tvrdim predmetom udario po glavi, a zatim ju ugurao u prtljažnik automobila. Pritvoren je.


Zagrebačka policija izvijestila je da je nakon dovršene istrage pritvorila 39-godišnjaka zbog sumnje da je pokušao ubiti 26-godišnju suprugu te počinio dva kaznena djela Povrede djetetovih prava na štetu djece.

Vezani članci Zagrebački rotor (Antonio Bronić/PIXSELL) Nova regulacija: Policija će sutra zatvarati promet oko rotora, a idućeg tjedna zatvara se Jadranski most U noći gorjeli automobili u Zagrebu (Foto: Pixsell,Roberto Anic) - 4 Doznajemo koji je ključan trag pronađen kod zapaljenih automobila: "Svi ti požari vuku na isti potpis"

Sve je počelo u četvrtak 31. siječnja kada je 39-godišnjak u dogovoru sa suprugom došao po zajedničku djecu na područje Pešćenice. Tada je prišao 26-godišnjakinji te ju više puta tvrdim predmetom udario po glavi, a zatim ju ugurao u prtljažnik Škode Superb zagrebačkih registarskih oznaka.

Građani koji su sve vidjeli ženi su priskočili u pomoć, odgurnuli 39-godišnjaka od automobila što je ona iskoristila i otrčala u obližnju zgradu. Muškarac se potom s dvoje djece koja su bila u vozilu odvezao da bi ga policija istog dana oko ponoći pronašla na području PU osječko-baranjske.

Ženi je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb gdje su joj utvrđene teške ozljede.