Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završili istragu

Policija objavila detalje: Muškarac koji je brutalno pretukao ženu osumnjičen za pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak 31. siječnja 39-godišnjak je, u dogovoru sa suprugom, došao po zajedničku djecu na područje Pešćenice. Tada je prišao 26-godišnjakinji te ju više puta tvrdim predmetom udario po glavi, a zatim ju ugurao u prtljažnik automobila. Pritvoren je.

Zagrebačka policija izvijestila je da je nakon dovršene istrage pritvorila 39-godišnjaka zbog sumnje da je pokušao ubiti 26-godišnju suprugu te počinio dva kaznena djela Povrede djetetovih prava na štetu djece.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Napadi na maloljetnike - 1 Oglasila se policija Šestorica tinejdžera napadnuta u centru Zagreba, majka progovorila za Dnevnik Nove TV: ''Jedna stvar koju su mi rekli čini mi se najstrašnija''

Sve je počelo u četvrtak 31. siječnja kada je 39-godišnjak u dogovoru sa suprugom došao po zajedničku djecu na područje Pešćenice. Tada je prišao 26-godišnjakinji te ju više puta tvrdim predmetom udario po glavi, a zatim ju ugurao u prtljažnik Škode Superb zagrebačkih registarskih oznaka.

Građani koji su sve vidjeli ženi su priskočili u pomoć, odgurnuli 39-godišnjaka od automobila što je ona iskoristila i otrčala u obližnju zgradu. Muškarac se potom s dvoje djece koja su bila u vozilu odvezao da bi ga policija istog dana oko ponoći pronašla na području PU osječko-baranjske.

Ženi je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb gdje su joj utvrđene teške ozljede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene