Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar na vozilima vlasnika 'Narodnog lista' podmetnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očevidom na vozilima u vlasništvu 57-godišnjeg Vedrana Škulića, vlasnika zadarskog tjednika 'Narodnog lista', utvrđeno je da je požar podmetnut, priopćeno je iz Policijske uprave zadarske.

U priopćenju se navodi kako su u nastavku očevida sudjelovala tri vještaka iz Centra za kriminalističko vještačenje MUP-a te je utvrđeno da se isključuje tehnički uzrok požara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uništeni vitraji i orgulje Francuski državni tužitelj: "Vjerujemo da je požar u katedrali u Nantesu podmetnut" Slika nije dostupna Čudno pravosuđe Pročitajte deset bizarnih priča o "ubojicama" koji nisu nikada nikoga ubili!

U tijeku je kriminalistička obrada, a tragovi s mjesta događaja
proslijeđeni su na dodatno vještačenje kako bi se utvrdilo na koji način je požar izazvan. Protiv nepoznatog počinitelja bit će podnesena kaznena prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari, stoji na kraju policijskog priopćenja.

Požar se dogodio u ponedjeljak kasno navečer na Obali kneza Trpimira. Izgorio je četverocikl američkih registracijskih oznaka, a nagorjelo je i osobno vozilo parkirano u njegovoj blizini. Oba su vozila u vlasništvu Vedrana Škulića.

Inače, policija je jučer, po tadašnjim spoznajama, isključila
mogućnost da je požar podmetnut i kao razlog pretpostavljala tehnički uzrok.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene