Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska policija izvijestila je da je tijelo starijeg muškarca pronađeno jučer u uvali Donja Krušcica na Šolti, tijelo ribara koji je sredinom tjedna nestao ploveći brodicom iz smjera Podstrane prema Braču.


Radi se o 62-godišnjem Kažimiru Jovanoviću iz Podstrane kojeg su na Odjelu patologije splitske bolnice prepoznali članovi njegove obitelji.

Vezani članci GSS traga za četverogodišnjim djetetom Još nisu našli dječaka (4) koji je nestao u Neretvi, spasioci pretražuju svaki kamen: "I do hrvatske granice pretraživat ćemo obale rijeke" Slika nije dostupna U Zadru potraga za nestalim ribarom

Nestanak ribara prijavio je splitskoj Lučkoj kapetaniji 18. ožujka oko 9 sati njegov prijatelj, koji je rekao kako se boji za Kažimirov život jer je zapuhala bura, a on je oko 8 sati isplovio prema Sutivanu na Braču na brodici dugačkoj 2,8 metara s izvanbrodskim motorom. U potrazi su sudjelovali brod splitske Lučke kapetanije 'Pojišan', brodica lučke ispostave iz Milne, te helikopter Hrvatske ratne mornarice. Jučer je u moru u uvali Donja Kruščica nađeno je tijelo koje je po nalogu istražnoga suca Županijskoga suda u Splitu prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice.