Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska policija izvijestila je da je tijelo starijeg muškarca pronađeno jučer u uvali Donja Krušcica na Šolti, tijelo ribara koji je sredinom tjedna nestao ploveći brodicom iz smjera Podstrane prema Braču.


Radi se o 62-godišnjem Kažimiru Jovanoviću iz Podstrane kojeg su na Odjelu patologije splitske bolnice prepoznali članovi njegove obitelji.

Vezani članci Policija, ilustracija U Savi kod Ivanić-Grada pronađeno tijelo muškarca, obdukcijom će se utvrditi njegov identitet i uzrok smrti Nestao Matija Horvat Jeste li ga vidjeli? Kod Ludbrega nestao 25-godišnji Matija Horvat, njegov automobil pronađen u kanalu

Nestanak ribara prijavio je splitskoj Lučkoj kapetaniji 18. ožujka oko 9 sati njegov prijatelj, koji je rekao kako se boji za Kažimirov život jer je zapuhala bura, a on je oko 8 sati isplovio prema Sutivanu na Braču na brodici dugačkoj 2,8 metara s izvanbrodskim motorom. U potrazi su sudjelovali brod splitske Lučke kapetanije 'Pojišan', brodica lučke ispostave iz Milne, te helikopter Hrvatske ratne mornarice. Jučer je u moru u uvali Donja Kruščica nađeno je tijelo koje je po nalogu istražnoga suca Županijskoga suda u Splitu prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice.