Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar na pumpi?

Potopljen motorni brod na Šolti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Motorni brod 'Kontesa' u vlasništvu 59-godišnjaka djelomično je potopljen u četvrtak ujutro u Maloj Maslenici, uvali kod Nečujma na otoku Šolti, doznaje se u splitskoj policiji.

Policija navodi da je riječ o motornom brodu dužine 25 metara koji je bio na zimskom vezu. Vlasnik broda rekao je policiji da je brod najvjerojatnije potopljen zbog kvara na pumpi koja se automatski aktivira kada u unutrašnjost broda prodre voda. 'Kako se brod nagnuo na jednu stranu, iz njegova je spremnika u more istekla manja količina goriva', rekla je policijska glasnogovornica.

Pročitajte i ovo Ilustracija kad zatrese ispod površine VIDEO Pogledajte kako izgleda potres pod morem Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga

Odmah nakon toga na otok Šoltu motornim su brodom otišli pripadnici Dobrovoljnoga vatrogasnog društva (DVD) iz Kaštela, koji su spriječili onečišćenje mora. I u ovim trenucima brod Lučke kapetanije je na terenu, gdje će se odlučiti kako 'Kontesu' izvući iz mora. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene