Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena je

Gdje joj je pamet? Polukružno se okrenula na autocesti i nastavila voziti u suprotnom smjeru pa skrivila prometnu nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dolaskom do naplatnih kućica Sveta Helena 66-godišnjakinja se polukružno okrenula i nastavila kretati u suprotnom smjeru po autocesti A4. Bit će pritvorena uz kaznenu prijavu za obijesnu vožnju.

U subotu oko 12:15  66-godišnjakinja je vozila automobil marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka. Kretala se autocestom A4 u smjeru sjevera.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iz 2022. Razriješen slučaj nestanka: Dvojac ubio vlasnika poslovnog prostora u Dubrovniku s jasnim ciljem Ilustracija Izvijestio DORH 63-godišnjak zvao policiju i prijetio hrvatskim političarima: Smješten je na psihijatriju

Dolaskom do naplatnih kućica Sveta Helena 66-godišnjakinja se polukružno okrenula i nastavila voziti u suprotnom smjeru desnom prometnom trakom u smjeru juga.

Dolaskom do 89. kilometra autoceste udarila je automobilom u bočni dio automobila VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak.

On ju je pokušao izbjeći kad je vidio da mu dolazi ususret pa je prednjim desnim dijelom automobila naletio na prikolicu slovenskih nacionalnih registarskih oznaka s kamionom marke Mercedes riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin BiH.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

66-godišnja vozačica je zaustavljena na čvoru Kosnica. Uhićena je i privedena na kriminalističko istraživanje. Bit će pritvorena uz kaznenu prijavu za obijesnu vožnju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene