Pogrešan smjer, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Pogrešan smjer, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavi?

Dolaskom do naplatnih kućica Sveta Helena 66-godišnjakinja se polukružno okrenula i nastavila kretati u suprotnom smjeru po autocesti A4. Bit će pritvorena uz kaznenu prijavu za obijesnu vožnju.


U subotu oko 12:15  66-godišnjakinja je vozila automobil marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka. Kretala se autocestom A4 u smjeru sjevera.

Vezani članci Policijska sirena, ilustracija Strava u zagrebačkom Maksimiru: U skladištu pronađena dva mrtva muškarca PU zagrebačka traži muškarca s fotografija - 1 Prepoznajete li muškarca s fotografija? Zagrebačka policija traži ga zbog razbojništva u Zagrebu

Dolaskom do naplatnih kućica Sveta Helena 66-godišnjakinja se polukružno okrenula i nastavila voziti u suprotnom smjeru desnom prometnom trakom u smjeru juga.

Dolaskom do 89. kilometra autoceste udarila je automobilom u bočni dio automobila VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak.

On ju je pokušao izbjeći kad je vidio da mu dolazi ususret pa je prednjim desnim dijelom automobila naletio na prikolicu slovenskih nacionalnih registarskih oznaka s kamionom marke Mercedes riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin BiH.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

66-godišnja vozačica je zaustavljena na čvoru Kosnica. Uhićena je i privedena na kriminalističko istraživanje. Bit će pritvorena uz kaznenu prijavu za obijesnu vožnju.