Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubila se

Koprivnica: Da zavaraju policiju tijelo mrtve žene premjestili majka i brat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koprivničanka N.G., čije je mrtvo tijelo pronađeno u nedjelju u Đurđevcu, nije ubijena kako je bilo objavljeno, već je počinila samoubojstvo, a policiju su pokušali zavarati majka i brat umrle, koji su premjestili njezino tijelo i sakrili omču kojom se objesila.

Koprivničko-križevačka policija danas je potvrdila kako je, nakon obdukcije i istrage, utvrđeno da je riječ o suicidu koji je 48-godišnjakinja izvršila u nedjelju između 8,30 i 10,30 sati u majčinu stanu u Ulici Tina Ujevića, kada je njezina majka bila na nedjeljnoj misi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

'Mrtvo tijelo pronašli su 73-godišnja majka i 45-godišnji brat koji su izmijenili mjesto događaja. Oni su premjestili Nadičino mrtvo tijelo, dok su sredstvo izvršenja sakrili. Ono je naknadno pronađeno od strane policije', rekao je Dražen Laljek, glasnogovornik PU koprivničko-kreižvenačke.

Ubio srednjoškolca, mislio da mu je provalio u garažu

Najavio je da će protiv njih dvoje policija podnijeti izvješće varaždinskom Županijskom državnom odvjetništvu.

U policiji se nije moglo saznati zašto su pokušali prikriti samoubojstvo, motiv kojega, pak, pretpostavljaju lokalni mediji. Glas Podravine tako piše da je N.G. prije nekoliko dana otišla na bolovanje nakon što su njezini šefovi u koprivničkoj podružnici Hrvatskih šuma posumnjali da je pronevjerila novac iz blagajne uzajamne pomoći. Navodno se radilo o gotovo 400 tisuća kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene