Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena dvojica dilera

Policija u blatobranima automobila pronašla 4,7 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićenjem 48-godišnjaka iz Pule i njegova 22-godišnjeg sina te 39-godišnjeg državljanina BiH i zapljenom 4,7 kilograma marihuane završana je višemjesečna akcija inspektora istarske Policijske uprave, izvijestila je danas istarska policija.

Po podatcima policije, preksinoć su na benzinskoj postaji na Vodnjanskoj cesti uhićeni 48-godišnjak i 39-godišnjak, a 22-godišnjak nešto kasnije. Na temelju naloga suca istrage Županijskoga suda u Puli, jučer su pregledani automobil i stan u Štiglićevoj ulici kojim se koristi 48-godišnjak. U ventu pulskih registarskih oznaka pronađen je pištolj s odgovarajućim streljivom koji je Puljanin ilegalno posjedovao.

U golfu bosanskohercegovačkih registracija kojim se koristi 39-godišnji državljanin BiH policija je u vratima i blatobranima pronašla sedam PVC paketa u kojima je bilo 4.700 grama marihuane koja će biti poslana na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" MUP-a u Zagrebu.

Osim pištolja i droge, od uhićenih muškaraca oduzeti su i mobilni telefoni te nekoliko tisuća kuna u domaćoj i stranoj valuti. Procjenjuje se da je vrijednost zaplijenjene droge oko 85 tisuća kuna, a uličnom preprodajom njezina bi vrijednost bila nekoliko puta veća. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene