Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen fotorobot

Policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ovog razbojnika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbojnik je upao u ured za otkup zlata te je uz prijetnju vatrenim oružjem od prestrašene zaposlenice zatražio novac i zlatio. S plijenom je pobjegao u nepoznatom smjeru.

Bjelovarska je policija zatražila pomoć građana u potrazi za još uvijek neidentificiranim razbojnikom koji je u utorak nešto prije podneva uz uporabu vatrenog oružja opljačkao ured za otkup zlata na Šetalištu dr. Ivše Lebovića 3.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici Ilustracija "Totalno me blokirao" "Tražila sam da mi pronađe partnera": Zagrepčanka monahu uplatila tisuće eura, obiteljsko zlato poslala mu autobusom

Prvo je ušao u ured te se raspitivao o cijeni zlata, nakon čega je izvadio oružje te od prestrašene zaposlenice zatražio noavc i zlato. Nakon što mu je žena predala manji novčani iznos te manju količinu otkupljenog zlata, pobjegao je u nepoznatom smjeru.

>> Objavljen fotorobot muškarca čiji su ostaci pronađeni u Splitu

Danas je objavljen razbojnikov fotorobot. Riječ je o mlađem muškarcu starosti između 20 i 25 godina, visine oko 160 cm. Ima tamnosmeđu kraću kosu, okrglo lice, svijetliju put, prilikom razbojstva bio je odjeven u deblju bež sportsku majicu okruglog izreza s crnim detaljima po cijeloj majici. Također, preko ramena je nosio svjetliju platnenu torbicu bez ikakvog natpisa.

'Molimo sve građane koji imaju korisne informacije o nepoznatoj muškoj osobi s foto-crteža da nam se jave na broj telefona 192, e-mail: bjelovarsko-bilogorska@policija.hr ili osobno u Policijsku postaju Bjelovar', apeliraju iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene