Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ju traži

Jeste li je vidjeli?: Udario ju je motocikl, a ona odšetala s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traži očevice prometne nesreće u Solinu. Udarena pješakinja je napustila mjesto nesreće. Unesrećenom motociklistu je pružena pomoć u splitskoj bolnici.

U subotu ujutro oko 08:25 sati u Držićevoj ulici u Solinu dogodila se prometna nesreća, u kojoj je prema prvim informacijama vozač motocikla udario u pješakinju, nakon čega je pao s motocikla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nažalost preminuo FOTO/VIDEO Tragedija u Zagrebu: Muškarcu pozlilo u velikom trgovačkom centru. Pokušali ga reanimirati...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neprilagođena brzina Crn početak vikenda: Motociklist (25) sletio s ceste, udario u stupić i na mjestu poginuo

Pješakinja je napustila mjesto događaja prije dolaska policije, a motorist je prevezen na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu.

Kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice vezane uz prometnu nesreću policija moli pješakinju i svjedoke nesreće da pristupe u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81 ili da nazovu na brojeve 504- 036, 504- 010 ili 192.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene