Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRETUKLI IH I POBJEGLI

Petorica mladića napala trojicu 18-godišnjaka. Određena im i zabrana približavanja

Tučnjava, ilustracija
Tučnjava, ilustracija
Vukovarsko-srijemska policija prijavila je petoricu mladića, od kojih je jedan maloljetan, zbog napada na trojicu osamnaestogodišnjaka.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićima starosti 32, 28, 27 i 24-godišnjakom te jednim maloljetnikom zbog sumnje da su počinili kaznena djela teške tjelesne ozljede i pokušaj teške tjelesne ozljede na štetu trojice 18-godišnjaka u Ivankovu, priopćeno je u petak iz policije.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su osumnjičeni 13. studenog 2021. godine u dvorištu ugostiteljskog objekta u Ivankovu fizički napali tri 18-godišnjaka i pobjegli s mjesta događaja.

Liječnička pomoć ozlijeđenoj trojici hrvatskih državljana je pružena u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, a u koju su sami pristupili nakon sukoba. Utvrđeno je da je jedan 18-godišnjak teško ozlijeđen, dok su ostala dvojica zadobila lakše ozljede.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dva počinitelja uhićena Četvorka pretukla i opljačkala muškarca, među napadačima i žena: Ukrali mu novčanik i - tenisice

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLICIJA ISTRAŽUJE NAPAD Sramotni napad na zaštitarku riječkog Centra za socijalnu skrb: "Nije ga pustila da uđe, dvaput ju je udario"

"Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je u srijedu, 22. prosinca 2021. godine pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, uz odgovarajuće kaznene prijave, predala svih pet osumnjičenika. Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima je četvorici punoljetnih osumnjičenika rješenjem odredila zabrane približavanja na udaljenosti manju od pet metara te zabrane uspostavljanja ili održavanja izravne ili neizravne veze s oštećenim 18-godišnjacima", stoji u policijskom priopćenju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene