Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Daruvaru

Objavljeni detalji požara u kojemu je poginula žena: "Bilo je jezivo, kao strava i užas"

Bjelovarsko-bilogorska policija objavila je detalje požara u kojemu je poginula jedna žena.

Policija je objavila uzrok požara u Daruvaru u kojemu je jučer poginula jedna žena.

"Jučer, 30. prosinca je došlo do požara, u Daruvaru, u stanu koji se nalazi prizemlju stambene zgrade na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Policijska uprava je dojavu Centra 112 zaprimila jučer u 18:43 sati.
Na mjesto događaja su izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Daruvara koji su prilikom gašenja požara u stanu pronašli mrtvu osobu. Požar je ugašen u 19:30 sati.

"Jezivo je bilo. Kao strava i užas. Gledajte, iznad imate još četiri-pet katova, svi su u opasnosti bili jer vidimo da gori sve", rekao je Branko Kovačić, susjed.

"Stubište je bilo puno dima, puno vatre. Vatrogasci moraju doći sa punom opremom, izolacijskim aparatima da mogu ući unutra mogu to pogasiti, sa termalnom kamerom to sve pregledati da nema još negdje neko žarište", objasnio je Zdenko Brandejs, zapovjednik JVP-a Daruvar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Brzi odgovor Hutisti opet napali u Crvenom moru, Amerikanci digli helikoptere i potopili im tri broda

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru policijski službenici obavili su očevid uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara, eksploziva i oružja. Očevidom je utvrđeno kako je do požara došlo zapaljenjem trosjeda u dnevnoj sobi stana zbog neugašene cigarete nakon čega se vatra proširila na ostale prostorije u stanu.

Dim se proširio na drugi, treći i četvrti kat, ukupno osam stanova je moralo biti evakuirano.

Pročitajte i ovo Xi Jinping Novogodišnje obraćanje Kineski predsjednik poslao zabrinjavajuću poruku: "Ujedinjenje je neizbježno"

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru obavit će se obdukcija nad tijelom stradale osobe kao i identifikacija, te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja", izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene