Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FILMSKA AKCIJA

VIDEO/FOTO Policija objavila snimke uhićenja dilera i zapljene droge u Zagorju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon velike akcije uspješno okončane 13. srpnja kada je razbijena zločinačka organizacija i zaplijenjena veća količina droge, oružja i novca, krapinska policija objavila je snimke uhićenja.

Krapinsko-zagorska policija u petak je objavila detalje uhićenja zločinačkog udruženja i velike zapljene droge oružja i novca, kao rezultat višemjesečne akcije provedene u suradnji s USKOK-om i Upravom krim policije Ravnateljstva policije.

Kriminalističko istraživanje nad više osoba provedeno je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zločinačkog udruženja i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja", priopćili su iz krapinske policije.

U pretragama koje je policija provela na području PU krapinsko-zagorske, PU zagrebačke i PU primorsko-goranske pronađeno ukupno: 8.070,18 grama marihuane, 41.271,4 grama amfetamina (speed), 88 litara kemikalija (amfetaminskog ulja), 2.953,78 grama kokaina, 38 grama tableta MDMA, 6,5 mililitara ulja konoplje, nekoliko konzumiranih jointa, jedna lovačka malokalibarska puška, jedan pištolj, digitalne vage, drobilice, mobiteli te više od 80.000,00 kuna.

Pročitajte i ovo Droga - 1 VIŠEMJESEČNA AKCIJA Policija razbila zločinačko udruženje i zaplijenila gomilu droge, oružje i poveću količinu novca

Pročitajte i ovo Koktel Mladi svjesni rizika Droge za silovanje kruže Hrvatskom: Stručnjak otkriva kako djeluju, a svima je zajednička jedna stvar - "Može završiti fatalno"

Četiri hrvatska državljana su uhićena i predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njih podnesena je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene