Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Užas u Zagrebu: Policija objavila detalje ubojstva djeteta i otkrila okolnosti pod kojima je poginuo ubojica

Policija je objavila detalje napada na ženu i dijete u Kozari putevima.

Zagrebačka policija objavila je detalje stravičnog zločina koji je šokirao javnost. Muškarac (42) sjekirom je u Kozari putevima napao bivšu partnericu i djevojčicu (1,5). Žena je teško ozlijeđena, a dijete je preminulo u zagrebačkoj bolnici. Muškarac je potom skončao na zaobilaznici.

Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

"U srijedu, 4. siječnja 2023. godine u 20:26 te u idućih 12 minuta zagrebačka je policija zaprimila više poziva koja su upućivala na nasilje u obitelji na području naselja Peščenica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stravičan zločin Državna tajnica o ubojstvu djeteta u Kozari putevima: "Obitelj je bila u tretmanu Centra za socijalnu skrb"

Prvi je poziv uputila žena - žrtva starosti 42 godine te prijavila zlostavljanje od strane najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom.

Pročitajte i ovo Ulica u kojoj je muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici - 1 Napad sjekirom Ubio dijete pa nazvao brata svoje bivše: "Ili se sam ubij ili ću te ja"

Odmah po prvom pozivu policiji na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, koji su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom zadao udarce u područje glave djetetu i majki djeteta koje su pronađene u teškom stanju i kojima su policijski službenici na mjestu događaja odmah počeli pružati prvu pomoć da bi potom, po dolasku hitne medicinske pomoći, žrtvama kaznenog djela liječnička pomoć bila pružena u bolnicama na području Grada Zagreba.

Ujedno, poduzetim žurnim policijskim radnjama u smislu samih činjenica o tom događaju utvrđeno je da se počinitelj udaljio s mjesta događaja te pobjegao u nepoznatom smjeru osobnim automobilom, u tom trenutku nepoznatih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Kozari putevima - 5 STRAŠAN ZLOČIN FOTO Pogledajte mjesto stravičnog zločina u Zagrebu: Ubijena jednogodišnja djevojčica

Naknadno je zaprimljena informacija o smrtnom stradavanju muškarca u prometnoj nesreći na AC A3. Na mjestu smrtnog stradavanja muškarca proveden je očevid od strane dežurne zamjenice ŽDO-a u Zagrebu i ekipe za očevide PU zagrebačke te je utvrđeno da se radi o samoubojstvu.

U ranim jutarnjim satima, 5. siječnja 2023. godine, zaprimljena je informacija da je dijete od zadobivenih ozljeda preminulo", priopćeno je iz policije.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene