Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija na svojim je internetskim stranicama objavila fotografije nepoznatog razbojnika koji je jučer uz prijetnju puškom opljačkao zlatarnicu u Dubravi, te je zamolila građane da se, ako na fotografiji prepoznaju razbojnika ili su se zatekli u blizini događaja i imaju korisne informacije o pljački, jave na telefonski broj 192.


Policija im jamči anonimnost', poručila je glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić, istaknuvši da policija intenzivno traga za razbojnikom. Maskirani razbojnik jučer je oko 8,15 sati uz prijetnju puškom dvjema zaposlenicama ( 41 i 32 godine) zlatarnice 'Aurum' u Aveniji Dubrava naredio da mu u ruksak stave zlatni nakit, što su one i učinile, a nakon čega se razbojnik mirno udaljio. U policiji kažu da je razbojnik iz zlatarnice odnio nekoliko kilograma zlatnog nakita, čija se vrijednost procjenjuje na više od milijun kuna. (Hina)

Vezani članci Tulum u COVID bolnici Dubrava Što građani misle o tulumu medicinskih sestara u KB Dubrava? "Pa neka su se malo opustile..." Tulum u COVID bolnici Dubrava Cure informacije o tulumu u COVID bolnici: "Bilo je to u sobi za odmor u podrumu. Kolegica je slavila"

>> Zagreb: Naoružan puškom, iz zlatarnice odnio milijun kuna