Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaprijetio zaposlenicama

Zagreb: Naoružan puškom, iz zlatarnice odnio milijun kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros u 8.15 sati u zagrebačkoj Dubravi opljačkana je zlatarnica 'Aurum'.

'Maskirani pljačkaš naoružan puškom zaprijetio je dvjema zaposlenicama u zlatarnici u Dubravi', potvrđeno je iz glasnogovorništva Zagrebačke policije te je dodano da je pljačkom počinjena velika materijalna šteta.

Pročitajte i ovo Ilustracija njemačkog ovčara koji je napao ženu Užas u Dubravi Njemački ovčar ugrizao ženu i ubio drugog psa: "Napao je mene i moju obitelj, sve sam prijavio i nitko nije reagirao" Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

'Ukradeno je nekoliko kilograma zlatnog nakita čija je vrijednost procijenjena na više od milijun kuna, izvijestila je glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić.

>> VIDEO: Rekonstrukcija pljačke zlatarnice

'Djelatnice nisu ozlijeđene, to je najvažnije,' rekao je Josip Ivkić, vlasnik opljačkane zlatarnice. Sve češće pljačke uz prijetnju vatrenim oružjem neugodne su i za ostale zlatare. 'Žao mi je onoga tko je tamo bio. To mi je najgore. Taj šok što su djevojke doživjele, jer većinom su djevojke u zlatarnama, tako da vas prođe malo jeza,' rekla je vlasnica jedne zlatarnice, Žaklina Macukić. Vlasnici su uvijek na oprezu. Neki više, neki manje. 'Mi recimo nosimo sve kući. A preko dana se nadamo da nitko neće uletiti sa puškom,' dodala je Žaklina.

Nakon prave filmske pljačke u Poreču gdje su lopovi koristili automobil hitne pomoći, i ova manje spaktakularna, za sobom je ostavila višemilijunsku štetu.
 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene