Teška prometna nesreća na autocesti A3 u blizini Slavonskog Broda (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Teška prometna nesreća na autocesti A3 u blizini Slavonskog Broda (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

Policijska uprava brodsko-posavska objavila je detalje slijetanja i zapaljenja osobnog automobila na autocesti A3, pri čemu su smrtno stradale dvije osobe.


U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva obavljen je očevid, kojim je utvrđeno da je u nedjelju u 15:05 na sjevernoj strani autoceste A3, u blizini Bukovlja sletio je i zapalio se osobni automobil njemačkih registracijskih oznaka.

Vezani članci Vlak za Križevce, ilustracija (Foto: Damir Špehar/PIXSELL) Nesreća kod Križevaca: Vlak s 20 putnika iskočio iz tračnica Plinska boca i vatrogasci, ilustracija (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Vozač ozlijeđen: U automobilu prevozio plinsku bocu, zapalio cigaretu, pa izazvao – detonaciju

Pritom je probijena zaštitna žičana ograda te se osobni automobil prevrnuo i završio na krovu u šipražju. Vozilo je u cijelosti izgorjelo. Također je utvrđeno da su se u njemu nalazile dvije osobe, koje su pritom smrtno stradale.

Nastavlja se daljnji rad i suradnja policije i Županijskog državnog odvjetništva u cilju utvrđivanja identiteta smrtno stradalih osoba te drugih važnih činjenica, a po utvrđenom slijedi obavijest.