Teška prometna nesreća na autocesti A3 u blizini Slavonskog Broda (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Teška prometna nesreća na autocesti A3 u blizini Slavonskog Broda (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Policijska uprava brodsko-posavska objavila je detalje slijetanja i zapaljenja osobnog automobila na autocesti A3, pri čemu su smrtno stradale dvije osobe.


U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva obavljen je očevid, kojim je utvrđeno da je u nedjelju u 15:05 na sjevernoj strani autoceste A3, u blizini Bukovlja sletio je i zapalio se osobni automobil njemačkih registracijskih oznaka.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Teška nesreća u Solinu: U sudaru teretnog i osobnog vozila stradao vozač automobila, preminuo je u bolnici Sudar dvaju vlakova u Pakistanu U Pakistanu sudar dvaju vlakova: Poginulo više od 30 ljudi, u neke vagone spasitelji još nisu stigli

Pritom je probijena zaštitna žičana ograda te se osobni automobil prevrnuo i završio na krovu u šipražju. Vozilo je u cijelosti izgorjelo. Također je utvrđeno da su se u njemu nalazile dvije osobe, koje su pritom smrtno stradale.

Nastavlja se daljnji rad i suradnja policije i Županijskog državnog odvjetništva u cilju utvrđivanja identiteta smrtno stradalih osoba te drugih važnih činjenica, a po utvrđenom slijedi obavijest.