Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimile nadzorne kamere

Policija objavila detalje zvjerskih napada na dvije žene u Splitu: Počinitelj prijavljen za dva pokušaja ubojstva

Dva brutalna, ničim izazvana, napada ne žene u subotu u Splitu šokirali su Hrvatsku. Policija je izvijestila kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznene djela pokušaj ubojstva na štetu 52-godišnjakinje i 40-godišnjakinje.

Upozoravamo da je snimka napada uznemirujuća.

Naime, 28-godišnjeg mladića sumnjiči se da je u subotu, u ugostiteljskom objektu na plaži Firule, oko 7:15 sati s leđa, bocom u glavu udario oštećenu 52-godišnjakinju, nakon čega je žena pala na tlo, a on ju je nastavio udarati šakama po glavi i vratu te je hvatati rukama za vrat.

Istog se mladića sumnjiči da je istog dana oko 7:45 sati u ulici Antuna Branka Šimića u Splitu, s leđa, više puta, kamenom u glavu udario oštećenu 40-godišnjakinju te ju je potom nastavio tuči šakama po glavi.

Pročitajte i ovo Damir Margeta - 1 Uhićen nasilnik Suprug napadnute žene u Splitu: "Ovo je pokušaj ubojstva! Puka sreća da je nije ubio"

Obje su žene zatražile liječničku pomoć u bolnici, gdje je utvrđeno kako je 52-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede, a 40-godišnjakinja tešku tjelesnu ozljedu noge.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva 28-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene