Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen nasilnik

Suprug napadnute žene u Splitu: "Ovo je pokušaj ubojstva! Puka sreća da je nije ubio"

Dva brutalna napada na žene dogodila su se rano jutros u Splitu.

Napadača su snimile nadzorne kamere, a snimka je uznemirujućeg sadržaja. Mlađi muškarac na splitskim Firulama prvo je napao 52-godišnju ženu, a potom je u drugoj ulici fizički napao i drugu ženu.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Ilustracija hutisti ne posustaju Militanti pogodili dva broda i dva američka razarača!

Oko 16:20 napadač je uhićen na području Podstrane. Suprug napadnute žene koji je ponudio novčanu nagradu za informacije o počinitelju za Vijesti Nove TV ispričao je što se dogodilo. 

"Ono je pokušaj ubojstva. Došao je pitati za čašu vode. Kad je okrenula leđa, vidjeli ste što se dogodilo. Vrlo teško priča, vilica je oštećena dosta. Ima hematone po rukama vratu i po glavi", govori Damir Margeta i nasatavlja:

"Puka sreća je što je nije ubio. Strankinja je zvala pomoć. Došli su drugi ljudi. Taj gospodin je prema riječima očevidaca nonšalantno odšetao. Nije bježao. Nonšalantno, kao da se ništa nije dogodilo da bi 20 min kasnije napao drugu osobu".



 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene