Ubojstvo u Šarengradu
Ubojstvo u Šarengradu Foto: Davor Javorovic/Pixsell

Državno odvjetništvo objavilo je detalje ubojstva u Šarengradu. 56-godišnju ženu zatukla su dvojica sinova.


U četvrtak 29. travnja oko 19 sati u Šarengradu, u Ulici žrtava Domovinskog rata, na terasi obiteljske kuće ubijena je 56-godišnjakinja.

Vezani članci Pod utjecajem alkohola upravljao automobilom bez guma - 1 Prizor koji se rijetko viđa: Pijan vozio bez dvije gume, zaradio kaznu od 12.000 kuna Policijska traka, ilustracija Skriven dočekao izvanbračnu suprugu i ubo je u leđa nožem pa pokušao ubiti i muškarca koji joj je pritekao u pomoć

Osumnjičeni 27-godišnjak i 34-godišnjak u dvorištu obiteljske kuće pričekali su majku nakon što su je verbalno i fizički zlostavljali, priopćilo je Državno odvjetništvo.

Kada je ona ušla u dvorište, nakon prepirke udarili su je u više navrata u predjelu glave i tijela. Majka je ubrzo preminula uslijed nanesenih joj višestrukih ozljeda glave.

Sucu istrage Županijskog suda u Vukovaru podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv obojice zbog opasnosti od ometanja istrage i ponovnog počinjenja istovrsnog ili sličnog kaznenog djela te zbog neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo čije su okolnosti počinjenja posebno teške.

Sudac istrage prihvatio je navedeni prijedlog i odredio obojici osumnjičenika istražni zatvor po predloženim osnovama.

Policija je ranije javila da su 27-godišnjak i 34-godišnjak, obojica iz Šarengrada, osumnjičeni za ubojstvo 56-godišnjakinje. Obojica su, nakon što su počinili teško ubojstvo, pobjegli s mjesta događaja.

Policija ih je pronašla i privela u policijsku postaju, a pronađeni su i predmeti povezani s ubojstvom.