Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sletjeli u provaliju

Policija objavila detalje prometne nesreće u Dubrovniku: Oba vozača kažnjena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak, u ranim poslijepodnevnim satima došlo je do slijetanja dvaju osobnih vozila dubrovačkih registarskih oznaka s magistralne ceste D-8 na predjelu Bosanka pokraj Dubrovnika.

Do prometne nesreće je došlo kada je 31-godišnjak, krećući se u pravcu Dubrovnika, vozilom započeo nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, preko pune linije. U istom je trenutku na isti način nepropisno pretjecalo i vozilo kojim je upravljao 30-godišnjak, prilikom čega je došlo do sudara prednjeg desnog dijela vozila 30-godišnjaka i zadnjeg dijela vozila 34-godišnjaka. Zbog sudara je došlo do slijetanja oba vozila u provaliju dubine 30 metara.

U prometnoj nesreći teže ozljede zadobio je stariji vozač, koji je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je mlađi vozač zadobio lakše tjelesne ozljede te je, nakon ukazane liječničke pomoći, pušten na kućnu njegu.

Pročitajte i ovo Maloljetnici se skuterom zabili u ženu s djecom pa pobjegli Uspjela odgurnuti dijete VIDEO Nesreća u Pirovcu: Maloljetnici se skuterom zabili u baku s unucima pa pobjegli

Pročitajte i ovo Motociklist - 1 Puno ih se precijeni Crni vikend na cestama, izgubljeno šest života: Poseban apel upućen onima na dva kotača - "Nitko nije našao život na cesti pa ga tu ne treba ni ostaviti"

Oba vozača su prekršajno sankcionirana po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Spomenuti 30-godišnji sudionik ove prometne nesreće je recidivist prometnih prekršaja kojem je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene