Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JURIO BMW-om

Policija objavila detalje tragedije u Zagrebu: Vozač koji je na pješačkom oborio djevojčicu imao je 0,34 promila alkohola u krvi

Zagreb: Policijski očevid (Marko Prpic/PIXSELL)
Zagreb: Policijski očevid (Marko Prpic/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 Zagreb: Policijski očevid (Marko Prpic/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje prometne nesreće u kojoj je u četvrtak navečer smrtno stradalo dijete.

U četvrtak oko 21:05 u mjestu Blato 33-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke BMW krapinskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 0,34 promila, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju Policija U Zagrebu Auto naletio na dijete na zebri: Policija poziva svjedoke nesreće da se jave

Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, kod raskrižja s Pogačićevom ulicom, vozač zbog neprilagođene brzine nije uspio usporiti i naletio je na dijete koje je prelazilo pješački prijelaz uz prisustvo roditelja. 

Očevid je obavila zamjenica nadležnog državnog odvjetništva, a između 21:05 i 00:20 bio je obustavljen promet.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Potreseni stanovnici Blata ne skrivaju ogorčenje i prstom upiru u prometne stručnjake koji su ranije maknuli ležeće policajce s te ceste.

Brzina odnijela tri života

U ovom je slučaju život djevojčice odnijela brzina, a u četvrtak su se dogodile još dvije prometne nesreće u kojima su stradale dvije osobe. 41-godišnji vozač je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio izvan kolnika, udario u zaštitnu metalnu ogradu i stablo te ispao iz vozila i smrtno stradao.

Na hrvatskim je cestama zbog brzine stradao i 50-godišnji motociklist iz Mađarske. Izgubio je nadzor nad motociklom i udario u zaštitnu metalnu ogradu, nakon čega je pao na travnatu površinu i pritom smrtno stradao.

Policija apelira na sve vozače koji sudjeluju u prometu na cesti da svojom vožnjom i postupcima utječu, kako na svoj, tako i na život drugih sudionika u prometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene