Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na njega naletio vlak

Policija objavila detalje tragične nesreće u Istri: "Vozač auta nije se zaustavio ispred pruge"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač (52) automobila koji je jutros poginuo kada je na njega naletio putnički vlak u Istri nije zaustavio vozilo ispred znakova obaveznog zaustavljanja i Andrijinog križa, objavila je policija.

Danas oko 10.25 sati, na pružnom prijelazu kod Stancije Grgur, između željezničkog kolodvora Čabrunići i željezničkog kolodvora Vodnjan, dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 52-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Spacio čovjeka iz potpoljenog podvožnjaka Herojski pothvat! Utrčao u vodu da spasi čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku: "Bio je u šoku, nije reagirao, a brzo se dizala razina vode" Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija

On je u autu marke Renault pulskih registarskih oznaka vozio nerazvrstanom cestom, a dolaskom do pruge nije se zaustavio niti uvjerio da može sigurno prijeći prugu te nastavio vožnju. U tom trenutku naišao je putnički vlak, kojim je na relaciji Maribor - Pula upravljao 51-godišnji slovenski državljanin te je vlak udario u bočnu stranu automobila.

"Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač automobila te će se njegovo tijelo prevesti na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Strojovođa i sedam putnika koji su se nalazili u vlaku nisu ozlijeđeni", javila je policija koja će će o događaju podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene