Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Nakon eksplozije u Solinu oglasila se i policija: "Eksplozivna naprava bačena je na improvizirani parking"

Aktualno Galerija Detonacija uznemirila solinjane - 3 Detonacija uznemirila solinjane - 3 Foto: DNEVNIK.hr Detonacija uznemirila solinjane - 2 Detonacija uznemirila solinjane - 2 Foto: DNEVNIK.hr Detonacija uznemirila solinjane - 1 Detonacija uznemirila solinjane - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivica Rakušić Galerija 1/4 >>
U Solinu traje krim istraga o sinoćnjoj detonaciji koja je uznemirila stanovnike gusto naseljenog dijela grada. Nepoznati počinitelj aktivirao je eksplozivnu napravu - nitko srećom nije ozlijeđen, ali su oštećena četiri parkirana automobila.

U subotu oko 22 sata u Solinu je odjeknula eksplozija u kojoj su oštećena četiri automobila. Policija je danas objavila detalje.

"Očevidom mjesta događaja je utvrđeno da je na neograđenu zemljanu površinu improviziranog parking prostora bačena eksplozivna naprava", izvijestili su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna novi nemiri FOTO Eksplozija u afganistanskoj džamiji: Više o 30 mrtvih i 70 ozlijeđenih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Eksplozija u Solinu: Nepoznata eksplozivna naprava oštetila četiri vozila, nema ozlijeđenih

Još uvijek se ne zna o kojoj se točno eksplozivnoj napravi radi. Prema za sada prikupljenim informacijama na vozilima je nastala manja materijalna šteta.

Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja počinitelja kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

"Čujte, događa se svako malo nažalost. Ali eto ja mislim opet da mi ne možemo baš puno utjecati na ta događanja. Ja se bez obzira na sve osjećam sigurno nemam neke strahove", izjavila je Evelin iz Solina.

"Zaista vjerujemo da će policija napraviti svoj posao u ovom slučaju, naravno i svim drugim slučajevima. Jer mi po svim pokazateljima policijske postaje smo grad koji je siguran za život dakle ne odskačemo ni u župniji ni u Hrvatskoj", komentirao je zamjenik gradnonačelnika Solina, Ivica Rakušić.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene