Obavijesti Video Pretražite Navigacija
troje ozlijeđenih

Policija objavila detalje brutalnog napada: BMW-om vozili po skijaškoj stazi pa pretukli djelatnika zimske službe kad ih je odbio

Trojica mladića BMW-om su se vozila po skijaškoj stazi na Platku, a kada im je djelatnik zimske službe odbio pomoći da ga izvuku iz snijega, pretukli su ga. Zasad su samo prekršajno prijavljeni.

Policija je objavila detalje sukoba više osoba na skijalištu Platak kod Rijeke koji se dogodio u nedjelju oko 20 sati, a nakon kojeg su tri osobe zatražile liječničku pomoć.

Sve je, navodi PU primorsko-goranska, počelo vožnjom automobila po skijaškoj stazi. Naime, 21-godišnjak se BMW-om vozio po stazi, nakon čega je automobil propao u snijeg. Zatražio je pomoć od 43-godišnjeg djelatnika zimske službe da ga odveze sa staze. 

Ovaj mu je, međutim, kazao da to ne može napraviti, pa se 21-godišnjak s još dvojicom suvozača s njime verbalno, a potom i fizički sukobio. U tučnjavu su se uključile i druge osobe, a troje ih je ozlijeđeno te je liječničku pomoć zatražilo u KBC-u Rijeka.

Pročitajte i ovo HGSS na Platku "Znate li vi tko smo mi?" Strašno svjedočanstvo napada na skijalištu: MMA borci brutalno pretukli HGSS-ovce, udarali i ženu po glavi

Tijekom dosadašnjeg istraživanja policija je utvrdila da su trojica hrvatskih državljana, starosti 21 i 22 godine, počinila prekršaj iz čl. 6. naročito drsko i nepristojno ponašanje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, i protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom općinskom sudu.

O prekršaju 21-godišnjeg vozača policija je dostavila i obavijest komunalnom redarstvu u čijoj je nadležnosti daljnje procesuiranje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident na skijalištu Oglasio se HGSS nakon napada na svoje članove: "Ogorčeni smo..."

Kriminalističko istraživanje nastavlja se provedbom svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdile relevantne činjenice ovog događaja i po okončanju će biti podnesene odgovarajuće prijave protiv počinitelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene