Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lice s tjeralice

Bjegunčevi prijatelji boje se da je likvidiran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i dalje pokušava riješiti posljednja tri ubojstva u Zagrebu. Policija intenzivno traži i ubojicu zaštitara Adriana Čupića.

Dva tjedna nakon ubojstva Adriana Čupića puno je različitih informacija tko je i zašto ubio 34-godišnjeg bivšeg zaštitara.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar

>> Kakva je veza Dine Drpića s ubojstvom na Savici?

Čupićev kum i najbolji prijatelj Vilim Karlović i dalje je u bijegu, a sumnja se da su tome uzrok neriješeni poslovni odnosi. Njegovo lice već šesti dan stoji na MUP-ovoj tjeralici.

Neki mediji tvrde da bi ovo ubojstvo moglo biti povezano s dugovima Dine Drpića koje je Karlović navodno otplatio. Policija takve navode ne želi komentirati, isti kao i obitelj Drpić. 

Iako je Karlović nestao samo par dana nakon misterioznog ubojstva  Adriana Čupića, njegovi prijatelji vjeruju da nije pobjegao. Njih trenutno najviše brine Karlovićeva sigurnost.

Brat poznatog boksača Stipe Božića s Vilimom je prije godinu dana osnovao udrugu u kojoj se brinu za Stipinu karijeru ali i organizaciju mečeva. 

'Puno mi je pomogao u organizaciji, baš ono što se tiče fizički organiziranja, bez njega ne bi mogao, puno me rasteretio u tom smjeru', izjavio je Vlado Božić te dodao da ne zna je li Karlović od Dine Drpića otkupio dugove u vrijednosti od 200. 000 eura.

Policija s novim saznanjima ne izlazi u javnost, obitelj Drpić ne želi pred kamere, a iz Dinama poručuju da ne vjeruju takvim špekulacijama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene