Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Policajac ranio dvoje pa se ubio pucnjem u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon verbalnog sukoba, koji se dogodio sinoć oko 21,30 sati ispred ugostiteljskog objekta u Pobrima nedaleko Opatije, policijski službenik E.V. (43) ispalio je nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, ranio ženu (24) i muškarca (48), a potom si pucao u glavu, priopćeno je danas iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Policajac, koji je u vrijeme događaja bio izvan službe, a zaposlen je u Postaji granične policije Rupa, zadobio je teške tjelesne ozljede, od kojih je nedugo zatim preminuo u riječkom Kliničkom bolničkom centru na Sušaku.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Ozlijeđena žena i muškarac također su prevezeni u bolnicu na Sušaku, gdje je utvrđeno da su zadobili teške tjelesne ozljede na rukama i nogama, ali da su izvan životne opasnosti.

Ranjena žena hrvatska je državljanka, a muškarac ima talijansko državljanstvo.

Iz policije su naveli da je očevidom utvrđeno da je E.V., nakon prepirke s dvjema osobama, ispalio prema njima najmanje tri hitca iz vatrenog oružja te da je zatim ispalio hitac prema svojoj glavi.

Koristio je oružje češku zbrojevku, kalibra 9 milimetara, koje je službeno zadužio.

Okolnosti koje su prethodile pucnjavi, kao i motivi još se utvrđuju, stoji u policijskom priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene