Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprezno rukovanje pištoljem

Policajac propucao policijsko vozilo provjeravajući oduzeti pištolj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac u Sisku je propucao policijsko vozilo pregledavajući oduzeti pištolj muškarcu koji je prijetio 52-godišnjem sugrađaninu.

U Sisku je jučer 52-godišnji Siščanin prijavio prijetnju od strane drugog 52-godišnjaka. Policajci Policijske postaje Sisak utvrdili su da muškarac koji je uputio prijetnju legalno posjeduje pištolj, ali ga drži na nezakonit način, odnosno zajedno sa streljivom ga drži u regalu dostupno drugim osobama koje nisu ovlaštene posjedovati ga, te je protiv njega podnesen optužni prijedlog po Zakonu o oružju. 

Pročitajte i ovo Potres kod Siska Zatreslo se Potres u blizini Siska: "Ovo je gadno streslo! Skoro sam pala sa stolca" Screenshot I kad te probude usred noći... Slab potres pogodio sisačko područje, građani: "Di si lipa, di si radosti"

Pištolj i streljivo su policajci uz potvrdu oduzeli, a jedan je policijski službenik izvršio fizičku i vizualnu provjeru oružja. Nakon toga je po ulasku u službeni automobil drugi policijski službenik u dobi od 47 godina na mjestu suvozača ponovo provjeravao oduzeti pištolj pri čemu je jedan nabojnik držao u ruci, dok je drugi ostao u oružju te je došlo do nekontroliranog opaljenja jednog metka u vrata pretinca ispred suvozačkog mjesta i propucavanja vozila. U ovom događaju nitko nije ozlijeđen, a protiv policijskog službenika će zbog teže povrede službene dužnosti biti pokrenut disciplinski postupak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene