Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Pokušao ubiti dvoje jedanaestogodišnjaka u Baranji, nanio im više teških tjelesnih ozljeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo je optužnicu protiv 49-godišnjaka zbog dva pokušaja ubojstva djece u Baranji ovo ljeto.

49-godišnjaka optužnicom terete da je 17. kolovoza u Dardi nasrnuo na 11-godišnjaka bez ikakvog povoda.

"Prišao mu je s leđa i srušio ga na travu te metalnim crtalom nanio više teških tjelesna ozljeda", priopćeno je iz državnog odvjetništva.

Odmah nakon toga, u naselju Mece, nasrnuo je na 11-godišnju djevojčicu. Prišao joj s leđa te je srušio u obližnji kanal, a potom joj metalnim crtalom zadao teške tjelesne ozljede, doznaje se u državnom odvjetništvu.

Nasreću, djeci nije zahvaćen niti jedan vitalni organ.

Državno odvjetništvo predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv 49-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završena krim istraga Detalji tragedije na Hvaru: Vlasnik puške osumnjičen za ubojstvo prijatelja, prijeti mu najmanje pet godina zatvora

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Budite oprezni! Sve više lažnih policajaca i inkasatora: Prava policija građanima uputila važno upozorenje

Isto tako, navode da je istražni zatvor nužan za neometano odvijanje kaznenog postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora te zbog posebno teških okolnosti počinjenja djela.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene