Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela ubojstvo u pokušaju i nedozvoljeno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.


Sumnja se da se osumnjičenik 1. veljače između 2:00 i 2:55 sati u Zagrebu, u Čikoševoj, prvo verbalno a onda i tjelesno sukobio s 24-godišnjakom, kojeg je teško ozlijedio, i to tako da mu je nožem zadao više ubodno-reznih rana po vratu, glavi i ruci, priopćila je Zagrebačka policija.

Vezani članci Postavljanje kućica, ilustracija Policija se oglasila o malverzacijama kućicama koje su namijenjene stradalima na Banovini te uputila poziv građanima Urušena fasada u Zagrebu - 4 Opasnost u centru Zagreba: Komad fasade odvojio se i pao na tlo, stigli i vatrogasci

U sklopu kriminalističkog istraživanja pretragom stana i drugih prostorija kojima se koristi osumnjičeni pronađeno je jedno prerađeno vatreno oružje s dvije neužlijebljene cijevi, spremnik za kratku strojnicu, plinski revolver te više komada streljiva, i to 140 komada streljiva kalibra 9 x 19 mm, 82 komada streljiva kalibra 22LR, 5 komada streljiva kalibra 32 Long – bez glave zrna, streljivo kalibra 7,62 x 25 mm, streljivo kalibra 32 Long s olovnim vrhom te streljivo kalibra 38 Special.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 56-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, a Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavljena je kaznena prijava.

Ibrahimović ponosan na svoje porijeklo: ''Mama i ja smo iz Hrvatske, to je dio moje krvi''