Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Istražnom centru Županijskog suda u Rijeci danas je otvorena istraga nad Josipom Svetićem za pokušaj ubojstva i zlouporabu droge te Borom Batinićem zbog pomaganja Svetiću pri pokušaju ubojstva.


Nakon ispitivanja istražni sudac Vlado Bosner odredio im je 30-dnevni pritvor, izvijestio je glasnogovornik Županijskog suda Zoran Sršen.

Vezani članci Slika nije dostupna Što se to događa u SAD-u? Društvenim mrežama širi se video pucnjave ispred trgovine Pištolj, ilustracija Nova pucnjava u Teksasu, muškarac ubio najmanje troje ljudi. Već je bio u zatvoru zbog zlostavljanja djeteta

Josip Svetić (38) osumnjičen je da je 8. ožujka pokušao ubiti 32-godišnjeg Riječanina u Ulici Riva ispred ugostiteljskog objekta nakon svađe s njim. Nakon pucnjave, u kojoj su sudjelovala obojica a 32-godišnjak teško ozlijeđen, Svetić je pobjegao te je za njim tragala policija do ponedjeljka ujutro.

Pronađen je u iznajmljenu stanu na Kantridi s još dvojicom muškaraca. Nakon njihova uhićenja utvrđeno je da mu je jedan od njih, Boro Batinić, pomagao u bijegu.