Obavijesti Video Pretražite Navigacija
30-dnevni pritvor

Pokrenuta istraga protiv dvojice uhićenih zbog pucnjave u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istražnom centru Županijskog suda u Rijeci danas je otvorena istraga nad Josipom Svetićem za pokušaj ubojstva i zlouporabu droge te Borom Batinićem zbog pomaganja Svetiću pri pokušaju ubojstva.

Nakon ispitivanja istražni sudac Vlado Bosner odredio im je 30-dnevni pritvor, izvijestio je glasnogovornik Županijskog suda Zoran Sršen.

Pročitajte i ovo Prosvjed Kaos na ulicama VIDEO Prosvjednici bacaju molotovljeve koktele na zgradu albanske vlade: Optužuju premijera za nepotizam i korupciju Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata

Josip Svetić (38) osumnjičen je da je 8. ožujka pokušao ubiti 32-godišnjeg Riječanina u Ulici Riva ispred ugostiteljskog objekta nakon svađe s njim. Nakon pucnjave, u kojoj su sudjelovala obojica a 32-godišnjak teško ozlijeđen, Svetić je pobjegao te je za njim tragala policija do ponedjeljka ujutro.

Pronađen je u iznajmljenu stanu na Kantridi s još dvojicom muškaraca. Nakon njihova uhićenja utvrđeno je da mu je jedan od njih, Boro Batinić, pomagao u bijegu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene