Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij nestanka Splićanina

VIDEO U vodi pliva predmet, čovjek ili ništa? Širi se nova snimka iz noći nestanka Mateja Periša

Potraga za Matejem Perišem - 2
Potraga za Matejem Perišem - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Matej Periš nestao je krajem prosinca u Beogradu nakon što je bez objašnjena napustio klub u kojem je bio s prijateljima. Pojavila se nova snimka iz te večeri.

Na društvenim mrežama proteklih nekoliko dana širi se snimka nastala u Beton hali u Beogradu u noći nestanka Mateja Periša

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Slika nije dostupna 18 DANA POTRAGE Medijima se ponovno širi stara snimka iz noći Matejeva nestanka, ali jedan detalj ruši teoriju urote

Na vrlo mutnom videu, koji traje 3:58 minuta, vidi se kako nešto pluta po rijeci. Neki koji su pogledali snimku tvrde da se na njoj nalazi predmet, drugi misle kako na snimci netko pliva. Treći ne vide ništa.

"Vidi se da neke osobe gledaju u rijeku preko ograde, vide li što, ne zna se, ali nisu u nekoj panici", jedan je od komentara pod objavljenim videom.

"Slabo vidim objekt u vodi. Da se radi o čovjeku, valjda bi bar netko od ovih što prolaze vidio i reagirao, da je slučajno osoba u vodi", kaže drugi.

Matej Periš nestao je u noći s 30. na 31. prosinca u Beogradu, kamo je s prijateljima otišao slaviti Novu godinu. Iz kluba se u nekom trenutku udaljio, a na snimkama koje je objavio i srpski MUP vidi se kako trči Beogradom prije nego što mu se izgubi svaki trag. Već je i prije bilo nagađanja da je skočio u rijeku. 

Otac Nenad Periš vratio se prije mjesec dana u Split nakon što je dva i pol mjeseca pomagao srpskoj policiji u potrazi. Zasad bez rezultata. 

 

"Ja samo čekam istinu i živim za istinu, kakva god ona bila. Ništa me drugo ne interesira. Ne živim od želje da ga pronađem, živim od želje da saznam istinu", rekao je prije nekoliko dana za Slobodnu Dalmaciju

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene