Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan završio na oranici

U direktnom sudaru dva automobila kod Požege više osoba ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreću je, čini se, skrivio vozač Astre koji se kretao prema Brestovcu. Zahvatio je bankinu, zakrivudao cestom te prešao na suprotni trak.

U subotu iza 10 sati između Brestovca i Skenderovaca, kod skretanja za Jaguplije, došlo je do prometne nesreće između dva osobna vozila, Opel Astre daruvarskih i Toyote požeških registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Prema prvim informacijama vozač Astre kretao se iz pravca Orljavca prema Brestovcu. U neposrednoj blizini skretanja za Jaguplije nije svladao blaži zavoj te je zahvatio bankinu, krivudao na cesti i prešao na suprotni kolnički trak. U tom trenutku mu je ususret dolazila Toyota s kojim se izravno sudarila. Od siline udarca Astra je završila na obližnjoj oranici.

Cesta je zatvorena za promet između Brostovca i Orljavca. Na intervenciji su bili vatrogasci JVP Požeško-slavonske županije, DVD Brestovac koji su pružali pomoć unesrećenima do dolaska medicinske pomoći. Ozlijeđeni su vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću županijsku bolnicu, piše pozega.eu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene