Sudar kod Požege
Sudar kod Požege Foto: Požega.eu

Nesreću je, čini se, skrivio vozač Astre koji se kretao prema Brestovcu. Zahvatio je bankinu, zakrivudao cestom te prešao na suprotni trak.


U subotu iza 10 sati između Brestovca i Skenderovaca, kod skretanja za Jaguplije, došlo je do prometne nesreće između dva osobna vozila, Opel Astre daruvarskih i Toyote požeških registarskih oznaka.

Vezani članci Prometna nesreća u Kaliforniji Strava u Kaliforniji: Najmanje 15 mrtvih u sudaru kamiona i auta u kojem je bilo više od 20 ljudi Kamioni se sudarili u tunelu Veliki Gložac, promet pušten nakon što su ih izvukli Krš i lom u tunelu na A6: Izgorio automobil pa se sudarili kamioni, ozlijeđena jedna osoba

Prema prvim informacijama vozač Astre kretao se iz pravca Orljavca prema Brestovcu. U neposrednoj blizini skretanja za Jaguplije nije svladao blaži zavoj te je zahvatio bankinu, krivudao na cesti i prešao na suprotni kolnički trak. U tom trenutku mu je ususret dolazila Toyota s kojim se izravno sudarila. Od siline udarca Astra je završila na obližnjoj oranici.

Cesta je zatvorena za promet između Brostovca i Orljavca. Na intervenciji su bili vatrogasci JVP Požeško-slavonske županije, DVD Brestovac koji su pružali pomoć unesrećenima do dolaska medicinske pomoći. Ozlijeđeni su vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću županijsku bolnicu, piše pozega.eu.